English (UK)

Mål og værdier

Vores mål er at være en af de bedste indenfor vores branche til at matche en forespørgsel fra kunden på et specifikt job og kandidater med de rette kvalifikationer.

HH Consult A/S skal fremstå som en kompetent og attraktiv virksomhed, der via sine handlinger og holdninger kan tiltrække og fastholde medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i et nært og tillidsfuldt samarbejde.

Hos HH Consult A/S vil vi altid bestræbe os på at behandle vore kunder, konsulenter og samarbejdspartnere på en måde, som vi selv ønsker at blive behandlet på af vore leverandører.

Vi er altid forpligtet til ærlighed og retfærdighed, til kvalitet i de produkter, de ydelser og den service vi leverer, og som vil medvirke til at skabe værdier for vore kunder og samtidig fastholde og udvikle vore færdigheder. 

Hvor vi end arbejder, vil vi stræbe efter at være en leverandør, der sikkerhedsmæssigt er førende, og som altid respekterer miljømæssige krav. Vores organisation tilbyder vore respektive medarbejdere lige muligheder for udvikling i et udfordrende og spændende arbejdsmiljø.

HH Consult A/S opfordrer medarbejderne til at yde en individuel og fælles indsats som et team og samtidig opfordre alle til at fremkomme med innovative forbedringsforslag til gavn for kunder, konsulenter og organisationen.

Vores værdier er udtryk for vores adfærd og holdning. Vores mål er tilfredse kunder, konsulenter og samarbejdspartnere.

Vi har grundværdier som samarbejde, pålidelighed, ansvarlighed, engagement og forpligtelse.